Aan deze pagina word gewerkt medio juni 2019 klaar

ons assortiment word flink uitgebreid 

Activiteiten op deze pagina kunt u al boeken bel 06-52016356

 

 

Activiteiten (teambuilding)
Het+ gedeelte van Hendriks Dagtochten+ is zeker de moeite waard en geschikt voor uw bedrijf, vereniging of familiefeestje. De + komt naar voren in een breed scala aan activiteiten die een stimulerende werking hebben op het groepsverband.  Vanaf € 12,95 per persoon beleeft u al een geweldige dag. Hieronder vindt u het aanbod aan activiteiten dat wij u bieden.

Het pluspakket
Al onze activiteiten zijn uit te breiden met het pluspakket. Dit pakket biedt u leuke extra’s.
U kunt kiezen uit de verschillende opties waaruit gekozen kan worden in dit pakket. U kunt het dus zo uitgebreid maken als u zelf wilt!
Vraag ons gerust naar de mogelijkheden die het pluspakket u te bieden heeft!

1 1 wie vermoordde tante nel

2 Back to the 80 & 90 party

3 Acryl gieten (nieuwste verfthechnik)

4. vlaai bakken

5 Scooter rijden

6. stippen op porselein

7.

8. Griekse avond

9. stedenspel

10. Efteling

11. Outdoor parcours

12.Phantasialand

13. Waar is zuster Klivia gebleven

14.Huifkar tocht met picknick en vlaai bakken

15. Levend mens erger je niet

16. Griezelspeltocht

17.workshop pixels

18. workshop kantklossen

19. toverland

Wie vermoordde tante Nel?

Ben jij dé Sherlock Holmes van jouw omgeving? Zet jij de puzzelstukjes in elkaar en achterhaal jij wie tante Nel heeft vermoord?
Wie vermoordde tante Nel

Tijdens deze speurtocht probeer je er met jouw team van vijf tot tien personen achter te komen wie tante Nel vermoord heeft. Ben jij een goede rechercheur en zit het oplossen van raadsels in jouw bloed?
Los het mysterie op en vertel ons wie tante Nel heeft vermoord! Onderweg zijn er zes controleposten waar nog een aantal spannende teamspellen worden gespeeld.
Ter afsluiting van de dag vindt er een prijsuitreiking plaats. Lost jouw team het mysterie op?
Denk eraan: vergeet je zaklamp niet!

1. Wie vermoordde tante Nel?
Duur: +/- 2,5 tot 3 uur
Kosten: €12,95 per persoon
Plaats: Sittard/ Valkenburg/ Brunssum/ Maastricht/ Venlo/ Geleen/ Roermond/ Weert. Geule/ Heerlen. Andere plaatsen mogelijk in overleg.
Er is ook de mogelijkheid om te beginnen of af te sluiten met een diner.

Back to the 80 & 90 party

Zodra u de deur opent wordt u betoverd door de sfeer van de 80 & 90 jaren. De ruimte neemt u mee van het verleden. De perfecte locatie voor uw feest. De jaren ’80 & 90 waren toch prachtig? Compleet met aangepaste muziek wordt dit een prachtige avond.

Jaren 80 en 90!

Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90! Van George Michael tot Justin Timberlake, de grootste hits uit de 80’s, 90’s komen allemaal voorbij. Abba, Michael Jackson, Bees gees Om een geweldige avond uit te hebben en te genieten van alles wat deze geweldige twee decennia te bieden hebben moet je het volgende doen. Onderstreep deze datum in je agenda, laad die oude Nokia op, trommel al je vrienden op en kom naar party toe… want we houden allemaal van de 80’s, 90’s!

Is je lievelingsnummer nog niet voorbijgekomen? vraag dit dan aan bij onze via DJ

En wat zijn de jaren ’80 nu zonder. George Micheal , Bon Jovi. Laat je in één avond volledig onderdompelen in het beste van de jaren ’80, en 90 beleef ze samen met ons als de dag van toen.

 

2. Back to the 80 & 90 party

* Deskundig personeel verzorgt een heerlijke barbecue
* All-in pakket eten en drinken voor 6 uur
drankpakket fris, bier ,wijn, koffie, thee
* Geschikt voor alle leeftijd
* Duur ongeveer 6 uur
* Dit kunt u boeken vanaf 25 tot 70 personen
* prijs op aanvraag
* DJ voor het aanvragen van plaatjes

Acryl gieten op doek

ACRYL GIETEN OP DOEK
Tijdens deze workshop leert u het acryl gieten in meerdere facetten.
U maakt in totaal 3 doeken. 2x 20×20 cm en 1 x 30x30cm.   I.v.m. droging van de schilderijen kunt u deze niet meteen meenemen maar op afspraak een week later ophalen. De prijs is all-in. Wel oude kleren aandoen.Deze workshop is ook interessant voor teambuilding bijeenkomst voor zowel mannen als vrouwen. Ook kan er gekozen worden om een lunch/ brunch erbij te doen In geval van inclusief lunch/brunch duurt deze workshop 5,5 uur

3. Acryl gieten (nieuwste verfthechniek)

Duur: 4 uur
Kosten: €54,95 per persoon

Minimaal 5 en max. 25 personen
Plaats: Landgraaf. Andere plaatsen mogelijk in overleg.
Er is ook de mogelijkheid voor een lunch. Kosten €9,95 per persoon

Workshop vlaaibakken

De Voerstreek en Zuid-Limburg staan onder andere bekend om de typische vlaaien van seizoensgebonden fruit. Tijdens deze workshop leer je een heerlijke Limburgse vlaai bakken in een authentieke houtoven, naar een oud regionaal recept. Onze landelijke schuur waar de oude houtoven zich bevind is nostalgisch verbouwd. Schuif aan en geniet! Een sfeervol en smaakvol festijn voor Bourgondiërs.Limburgse vlaai

Vlaai is in Belgisch- en Nederlands Limburg al eeuwenlang een populaire lekkernij en is dan ook niet meer weg te denken op een verjaardag, kermis of andere gelegenheid waar iets te vieren valt. De geschiedenis van deze Limburgse lekkernij voert terug tot het tijdperk van de Germanen. Zij zouden hun brood gebakken hebben door deeg op een in het vuur verhitte steen te leggen. Het baksel werd met honing of vruchtensap overgoten om het ‘smakelijker’ te maken.
Op eerste paasdag werden de vlaaien overal in Limburg door de priester gewijd. Vlaaien werden en worden nog steeds vooral gegeten bij feestelijke gelegenheden, na de Hoogmis, de processie of een goede maaltijd. Vroeger werden de vlaaien gebakken in het ‘bakkes’ of ‘bakhuis’, een gemetselde oven die losstond van de woning en met ‘takkenbossen’ handmatig werd opgestookt.Vlaai bestaat uit een bodem van deeg (meestal met een diameter van 27 tot 30 centimeter), die plat is, met opstaande randen. De vlaai wordt meestal gevuld met vruchten, zoals kruisbessen (krosjele vlaai mit sjoem), kersen, pruimen, appel of abrikozen-linzen. Vlaaien zijn wezenlijk verschillend van andere taarten omdat de bodem van een ander soort deeg is gemaakt. Vlaaideeg is een stuk luchtiger en lijkt op brooddeeg.

4. vlaai bakken

* Dit alles gebeurd onder begeleiding van deskundig personeel
* Geschikt voor alle leeftijden vanaf 8 jaar
* Duur ongeveer 2,5 uur
* Dit kunt u boeken vanaf 10 tot 30 personen
* prijs € 19,95 per persoon

Scooter rijden door Zuid Limburg

 

Maak een onvergetelijke rit samen met uw partner, vrienden of familie door het mooie heuvelland. Wij hebben diverse scooterroutes voor U samengesteld, o.a. langs Valkenburg, Maastricht, Gulpen en Vaals. Het gebruik van de scooter is eenvoudig en U hoeft geen helm te dragen. Voor vertrek krijgt U een uitgebreide instructie over het gebruik van de scooter. De scooters zijn voorzien van een bagagerek voor bijvoorbeeld een rugzak of picknickmand. Wij zijn tevens gespecialiseerd in het verhuren van scooters aan grote groepen tot 100 personen. Denk hierbij aan bedrijfsuitjes, familieuitstapjes en vrijgezellenfeesten. Bezorgen van scooters op locatie is uiteraard ook mogelijk! Scooterverhuurlimburg is het hele jaar open !

 

 

 

 

5. Scooterrijden

Duur: 4 uur Kosten: € 35,00 per persoon
Duur: 8 uur Kosten: € 55,00 per persoon

Gids verplicht €150,00

Extra uur Kosten: € 10,00 per persoon
Minimaal 15 en max. 100 personen

Deelname vanaf 18 jaar geldig rijbewijs
Plaats: Valkenburg en Maastricht . Andere plaatsen mogelijk in overleg.

Stippen op porselein

 

Hoi! Welkom op deze creatieve en leuke workshop het bestippen van wit porselein. Stap voor stap leg ik de technieken uit en werken we naar een spetterend eindresultaat. Leuk voor jong en oud, iedereen kan mee doen. U neemt het kunstwerkje meteen mee naar huis.

 

 

Let op! Stippen is verslavend.

6. stippen op porselein

Duur: 2,5 uur
Kosten: €14,95 per persoon

inclusief porseleinen bord
Minimaal 5 en max. 8 personen

Deelname vanar 14 jaar
Plaats: Heerlen. Andere plaatsen mogelijk in overleg.

S

 

H

 

 

 

 

7.

Duur:
Kosten: €

inclusief
Minimaal 0 en max. 0 personen

Deelname vanaf 14 jaar
Plaats: Heerlen. Andere plaatsen mogelijk in overleg.

Griekse avond

U bent van harte welkom tijdens onze Griekse avond! Met de gezellige live muziek en een heerlijk Grieks diner. Waant u zich even in Kreta, het land waar ouzo wordt gedronken, tzatziki wordt gegeten en de sirtaki wordt gedanst!

 

En uiteraard bent u welkom om de sirtaki met ons mee te dansen!

Programma
18.00 uur binnenkomst
19.00 uur Grieks Buffet
20.30 uur live muziek met de Griekse danseressen
23.30 uur einde avond

8. Griekse avond

* Grieks buffet
* Live muziek
* Danseressen
* Geschikt voor alle leeftijd
* Duur ongeveer 5,5 uur
* Dit kunt u boeken vanaf 25 tot 70 personen
* prijs op aanvraag

Stedenspel

Weet jij alles van de stad en lukt het jou om Burgemeester van de dag te worden? Dan is het stedenspel dé uitdaging voor jou!
Weet jij veel over de stad? Ben jij slim? Ga je graag eens uit je bol en ben je fotogeniek? Heb je daarnaast geduld en lef? Dan is het stedenspel zeker iets voor jou! Je speelt hiermee met een door jou samengesteld team bestaande uit minimaal vier en maximaal tien personen.
Je krijgt twee uur de tijd om alle opdrachten te voltooien, geen minuut meer of minder! Word jij de Burgemeester van de dag en verover je daarmee een plek op onze Burgemeester galerie?
Let op: neem één digitaal fototoestel per team mee.

9. Stedenspel

Duur: +/- 2 uur
Kosten: €12,95 per persoon
Plaats: Sittard/Valkenburg/Brunssum/Maastricht/Venlo/Geleen/Roermond/Weert. Andere plaatsen mogelijk in overleg.
Er is ook de mogelijkheid om te beginnen of af te sluiten met een diner.

Efteling

De Efteling is op 31 mei 1952 geopend als Sprookjesbos met tien sprookjes gelegen in een natuurrijke omgeving. Anton Pieck verzorgde de vormgeving, cineast Peter Reijnders vertaalde dit in techniek en de derde dimensie, tastbaar en levensecht.

Wil je herinneringen ophalen of nieuwe opdoen? Wandel door het Sprookjesbos waar Langnek tussen de bomen uitsteekt en Sprookjesboom de prachtigste verhalen vertelt. De nieuwe kleren van de keizer. Je dag wordt echt onvergetelijk met een bezoek aan Droomvlucht waarin je letterlijk en figuurlijk zweeft door de wonderschone wereld van elfen, trollen en faunen. Het grote kasteel van Doornroosje, een prachtig plein met trompetterende herauten …
Meer dan 60 jaar later kijken de bezoekers nog steeds hun ogen uit in de Efteling.
Ze zoeken hun grenzen op in uitdagende attracties Stap in als je durft – in de dubbele houten racer achtbaan Joris en de Draak en schreeuw de longen uit je lijf. Of vaar uit met het mysterieuze spookschip De Vliegende Hollander. Ook heb je het grootste plezier om de kletsnatte broek van vader na een rondje in het wilde water van de Piraña. Strijk vervolgens neer in de indrukwekkende arena Raveleijn en laat je meeslepen in de avonturen van ruiters en raven bij de vernieuwde parkshow Raveleijn.
Sinds 1952 beleefden meer dan 116 miljoen gasten een onvergetelijke dag in de Efteling. Met ruim 4 miljoen bezoekers per jaar is het park uitgegroeid tot de best bezochte dagattractie van Nederland en een van de grootste parken van Europa.
Efteling is al meer dan zestig jaar een bijzondere wereld vol wondermooie sprookjes, adembenemende attracties en prachtig natuurschoon, waar je nooit raakt uitgekeken

10. De Efteling

* Vertrek met bus
* vervoer bus 19 personen           30 personen 50 personen             60 personen en 84 personen
* Bedrijf, Familie, en schooluitjes
* prijs in overleg

Het spannendste outdoor parcour

Zuid-Limburg en de Voerstreek

Ons outdoor parcours ligt, middenin het bos in een prachtige landelijke omgeving nabij de Voerstreek en Zuid-Limburg. Genieten in de buitenlucht en lekker sportief bezig zijn met elkaar. Een (ont)spannende invulling voor een familiedag, teamuitje of vrijgezellenfeest.

Hoogteparcours

Een spannende route door het bos en over vijvers. Je balanceert op een touw op een hoogte van 8 meter, maar je bent gezekerd. Er kan je dus niets gebeuren! Alles draait om evenwicht en het overwinnen van verschillende hindernissen, zoals een wiebelbrug en boomstronken. Echt een sensatie en een mooie uitdaging.

De tokkelbaan

Je voelt je als Tarzan of Jane in de jungle, wanneer je tussen de bomen door naar beneden suist. Zodra je van het plateau springt, voel je de vlinders in je buik. Best wel spannend! Ook bij de tokkelbaan gaat veiligheid boven alles en ben je goed gezekerd aan een lijn.

Durf jij ook in de speleobox?

Een spel voor waaghalzen. Ben jij cool genoeg om jezelf in het donker door de smalle gangen te wurmen? Laat je niet gek maken. Als je rustig en kalm bent, vind je de uitgang sneller. In een 20m³ houten box bevindt zich een doolhof aan gangen, waarin je via verschillende routes de uitgang kunt vinden.

en dan gaan we boogschieten

Maximale concentratie is een vereiste. Vroeger was de boog een jacht- en oorlogswapen, maar tegenwoordig is boogschieten vooral een concentratiesport. Wees scherp en schiet de appel van het hoofd als een ware Robin Hood. Maak kennis met de handboog en kruisboog en beoefen zelf deze Olympische tak van sport.

Daarna sluiten we de dag af met een heerlijke barbecue

11.Outdoor parcours

* Dit alles gebeurt onder begeleiding van gediplomeerd personeel
* Geschikt voor alle leeftijden, minimale lengte: 125 centimeter
* Duur Outdoor parcours: 2,5 tot 3 uur
* Dit kunt u boeken vanaf 10 tot 40 personen
* Kosten: € 38,95 per persoon (Outdoor parcours, Barbeceu)

Phantasialand

 

Fantasialand is één van de meest veelzijdige pretparken in Europa waar u binnen één dag een reis om de wereld maakt. De zes themagebieden leiden je van Alt Berlin naar Chinatown. om vervolgens via Fantasia naar de straten van Mexico te lopen…. Elk land heeft zijn eigen sfeer en attracties waar jong en oud zich volledig kan uitleven.

In het heftige Mystery Castle stort je tijdens een Bungee Drop 65 meter de diepte in. Of stap in één van de duistere vleermuisbootjes van de River Quest en wordt pijlsnel meegezogen door het middeleeuwse kasteel. Maak een treinrit door de woeste Colorado Mountains Vlieg in duizelingwekkende vaart door de lucht in Black Mamba, beleef de wereld op z’n kop bij “Das verrückte Hotel Tartüff of ben getuige van de strijd om een Chinese schone, maar pas op! De grond lijkt onder uw voeten te verdwijnen

Enorm populair is ook de interactieve Fun Ride “Maus au Chocolat”, extreme pret in 3D. Ga mee op muizenjacht, maar let op: het is verslavend…!

en bewonder de Chinese acrobatiek in China Town

It’s showtime!
Naast avontuur en attracties kunt u in Phantasialand ook genieten van uitgekiende choreografieën, meeslepende muziek, adembenemende stunts en hoogwaardige kunsten, die u voor heel even meenemen naar een andere wereld. Laat uw fantasie de vrije loop gaan en geniet, want “It’s showtime!” Laat u verbazen door de gewaagde acts van steltlopers, trampoline-springers en BMX-ers bij JUMP! En merk dat u automatisch mee gaat swingen bij het horen van de opzwepende trommelritmes en exotische dansen van de Miji African Dancers die u meenemen naar het Afrikaanse continent. Gaat u met kinderen? Geniet dan tevens van de grappige kindershow Hack & Buddl in het kindertheater in Wuze Town. Dolle pret voor kleine nieuwsgierige aagjes!

* Vertrek met bus
* vervoer bus 19 personen           30 personen 50 personen             60 personen en 84 personen
* Bedrijf, Familie, en schooluitjes
* prijs in overleg

Waar is zuster Klivia gebleven

 

Heb jij het in je om het mysterie rond zuster Klivia te ontrafelen?

Sinds jaar en dag woont Zuster Klivia in een oud klooster in Nederland. Al 50 jaar lang heeft zij dit klooster niet verlaten.

Op een dag besluit Zuster Klivia dat het tijd is om een andere zuster te bezoeken in een land ver van hier. Ze besluit de bus te nemen om de zuster te bezoeken. Sinds haar vertrek heeft niemand meer iets van haar vernomen.

Nu ben jij aan de beurt! Help ons Zuster Klivia te vinden op haar reis door Europa. Wij weten de weg, vind jij Zuster Klivia?

Tijdens de zoektocht worden zes verschillende landen aangedaan,

waarbij er verschillende leuke spellen gespeeld worden.

Ga op ontdekkingsreis en ontdek de ware geheimen achter dit mysterieuze verhaal in een spannend spel waarin alles draait om de vraag:

13. waar is zuster Klivia gebleven

Duur: +/- 3 uur
Kosten: €12,95 per persoon
Plaats: Sittard/Valkenburg/Brunssum/Maastricht/Venlo/Geleen/Roermond/Weert. Andere plaatsen mogelijk in overleg.
Er is ook de mogelijkheid om te beginnen of af te sluiten met een diner.

Huifkar tocht met picknick en vlaai bakken

 

Huifkartocht
In het Land van Herve geniet we een uur lang van de prachtige bossen en weilanden. De huifkartocht gaat langs verschillende kastelen, kerken en boerderijen. Onderweg genieten jullie van een panoramisch uitzicht.
Picknick
Tijdens de huifkartocht bieden we jullie een picknick aan. Hiervoor hebben we een mooie plek uitgezocht met panoramisch uitzicht. Bij slecht weer picknicken we in de Franse salon.
Daarna gaan we:
vlaai bakken
De Voerstreek en Zuid-Limburg staan onder andere bekend om de typische vlaaien van seizoensgebonden fruit. Tijdens deze workshop leer je een heerlijke Limburgse vlaai bakken in een authentieke houtoven, naar een oud regionaal recept. De landelijke schuur, waar de oude houtoven zich bevind, is nostalgisch verbouwd. Schuif aan en geniet! Een sfeervol en smaakvol festijn voor Bourgondiërs.
Iedereen bakt zijn eigen vlaai en neemt deze na afloop mee naar huis.

14. Huifkar tocht en vlaai bakken

* Dit alles gebeurt onder begeleiding van ervaren personeel

* Geschikt voor alle leeftijden

* Duur 2,5 tot 3 uur

* Dit kunt u boeken vanaf 10 tot 27 personen

* bij meer dan 27 personen maken we twee groepen

* Prijs per persoon: € 39,95 (Huifkartocht, Lunch, Vlaai bakken)

Levend mens erger je niet

 

Iedereen heeft wel eens mens-erger-je-niet gespeeld. Nergens ligt geluk en pech zo dicht bij elkaar. Van het binnenkrijgen van een pion, het slaan van je tegenstander of het geslagen worden en weer helemaal opnieuw moeten beginnen. Het is dan ook niet voor niks dat de spanning hoog op kan lopen. Een spel dat in de harten gesloten zit van vele Nederlanders.

Nu krijgt u de kans om dit spel in het echt te spelen. We verlaten het spelbord op tafel en stappen zelf het speelveld in. Natuurlijk heeft het spel zodat u dat kent ook een leuke twist gekregen, met duels en puntenopdrachten. Wie heeft binnen 2 uur de meeste punten? Sla uw tegenstanders van het bord en pas op zelf niet geslagen te worden!
Natuurlijk hangt er veel af van geluk, maar met goed communiceren is dit spel niet geheel ontbloot van strategische en tactische elementen. Wanneer er meer dan 2 spelers in het speelveld staan van je eigen team, is goede communicatie essentieel om de winst binnen te slepen.
Mocht er iets niet kloppen in de communicatie of zijn
er berekeningsfoutjes gemaakt, ook dan blijft ook dit spel tot het einde toe spannend! Uitermate geschikt voor familiefeestjes, teambuilding en verenigingsuitjes

15. Levend mens erger je niet

Duur: +/- 2,5 uur
Plaats: In overleg

Kosten: €12,95 per persoon

Aantal personen: 20-40.
Er is ook de mogelijkheid om te beginnen of af te sluiten met een diner.

Griezelspeltocht

 

Ik wacht op je…

In 1753 liep Emely door het bos, toen ze plots werd aangevallen door een wolf.
Huilend zat ze daar in het bos, totdat ze dood omviel.
Toen men haar vond, mistte ze haar ogen. Kijk uit voor de wolven, die weten wel raad met je.
Elk jaar in oktober verschijnt ze weer in dat bos, huilend.
Degene die in haar buurt komt, wacht hetzelfde lot.
Pas maar goed op je ogen!

Lopend door het bos, ontmoet je de vrienden van Emily.
Doorsta hun beproevingen en laat Emily en de wolven je niet te pakken krijgen!
Ga met je groep de uitdaging aan en wordt de griezel van de avond!

Kun jij deze vloek aan?
Ontmoet de donkere wereld.
Heb jij wel eens in een doodskist gelegen?
Kwelt het duistere bos je?
Overleef de zes vrienden van Emely!
Duur je de uitdaging aan? Schrijf je dan snel in!

16. griezelspeltocht
Duur: +/- 2,5 uur
Plaats: Sittard of in overleg
Kosten: €12,95 per persoon

Workshop Pixels

 

Maak zelf van duizenden kleine steentjes je lievelingsfoto voor aan de muur.Dit kan van je kind, familielid of hond zijn, of zomaar een leuke afbeelding.Klaar is het een prachtig mat exemplaar, dat na jaren aan de muur te hangen, nog niet gaat vervelen.

Wil je wel eens weten hoe dat gaat? Jij levert mij een foto of afbeelding via e.mail, aan en ik maak voor jouw het patroon geheel gratis. Het enigste wat jij mij betaald zijn de benodigde materialen, die in de prijs zijn inbegrepen.

 

De lunch bestaat uit warme soep en broodjes.

Dan duurt deze workshop 5,5 uur

 

17. workshop pixels
Duur: 4 uur
Kosten: €17,95 per persoon
Minimaal 5 en max. 25 personen
Plaats: Landgraaf. Andere plaatsen mogelijk in overleg.
Er is ook de mogelijkheid voor een lunch. Kosten €7,50 per persoon

Workshop kantklossen

 

Workshop Kantklossen
Het klossen van kant is een zeer bewerkelijke techniek, die al eeuwen bestaatKloskant wordt gevlochten waarbij iedere draad op een klosje gewikkeld is. Het klosje dient als voorraad en heeft een soort steeltje waaraan het vastgepakt wordt. De klosjes worden altijd in paren gebruikt, die over het gehele werk bij elkaar blijven behoren. Een ervaren kantklosster kan werken met honderden klosjes tegelijk, die zeer snel om elkaar heen geslagen worden. Na het maken van een aantal slagen wordt een speld in het patroon gestoken.

 

Maar ook u kunt hier eens van proeven als u wilt

Wij gaan een mooi kanten rondje klossen, wat u nadien in een foto lijstje kunt ophangen aan de

De lunch bestaat uit warme soep en broodje gezond met koffie of thee

In dat geval duurt de workshop 1 uur langer

 

18. workshop kantklossen
Duur: 5 tot 6 uur
Kosten: €19,95 per persoon
Minimaal 5 en max. 25 personen
Plaats: Landgraaf. Andere plaatsen mogelijk in overleg.
Er is ook de mogelijkheid voor een lunch. Kosten €7,50 per persoon

Toverland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

19. Toverland
* Vertrek met bus
* vervoer bus 19 personen           30 personen 50 personen             60 personen en 84 personen
* Bedrijf, Familie, en schooluitjes
* prijs in overleg